30b4edeb003b2a4956e20f9e98859964.jpg

Advertentie+500
Huren

Wij zoeken voor u een snel een geschikte woning

Wilt u snel in het bezit komen van een voor u geschikte huurwoning? Op professionele wijze vinden wij dagelijks eventueel geschikte woningen die aan uw wensen voldoen. Wij zoeken niet alleen op het internet, maar hebben tevens samenwerking met de makelaars binnen de regio, waardoor wij snel uit uw naam verhuurders en eventuele bemiddelaars met al hun woningaanbod, welke voldoen aan uw zoekopdracht, met u kunnen koppelen.


Wij reageren direct bij een beschikbare woning

Wanneer u een rechtstreekse uitnodiging ontvangt van de verhuurder, eventueel via de verhuurmakelaar, weet u zeker dat de woonruimte(n) nog beschikbaar is(zijn). Tevens weet u dat een verhuurder dan interesse in u toont als potentiële huurder(ster).

De kosten voor onze dienstverlening bedragen € 14,95,- per maand en is maandelijks opzegbaar. Nu t/m 30-6-2014 gratis inschrijven! Wij staan los van eventuele bemiddelingskosten wanneer een woning wordt aangeboden via een verhuurmakelaar. Deze dient u zelf in overleg af te stemmen. Veelal bedraagt deze max. 1 maal de maandhuur.

Wij bemiddelen dan ook niet voor andere partijen welke woningen plaatsen op Huurwoningdrenthe.nl, wij dragen u voor bij de verhuurder. De overige zaken handelt u rechtstreeks af met de verhurende partij.

Spotlight!

Huurwoning Lauwersoog
Meer informatie Huur : 595 € / maand
Bewoonbaar oppervlak : 72 m²
Meer informatie
Vrijstaande woning Appingedam
Meer informatie Huur : 795 € / maand
Bewoonbaar oppervlak : 130 m²
Opp. terrein : 679 m²
Meer informatie

Contact

Telefoon

-

Kantoor

Valtherweg 36-68
7875 TB
Exloo

Email

Twitter

Nieuwsbrief?